28 april 2010
18:30

LAXARBY IF

Referat: BÄCKEFORS IF - LAXARBY IF

Första matchen för i år, och den första på stor plan och mål för de allra flesta i laget. En jämn match där vi krigar jättebra, och har flera kanonlägen som tyvärr inte ger något mål, och BIF kan i andra halvleken få in två bollar, men ett oavgjort resultat hade nog varit mest rättvist!?

1:a halvleken var till en början ganska jämn, men efterhand fick BIF något mer av spelet, men inget resulterade i mål. Vi hade nog den bästa chansen när Hanna fri skjuter över. Inga mål i halvleken.

I 2:a halvleken var åter jämnt med flera bra lägen åt båda hållen, som dock inte resulterade. Det blev BIF som gjorde 1-0 i den 63min, då vi inte fick tag i deras spelare och de kunde skjuta in bollen utan chans för Johanna. Vi hade då haft lägen att ta ledningen, och tryckte sedan på ganska bra i slutet och skapade också bra chanser, främst via Emelie som hade 2-3st bra skott som deras målis gjorde bra räddningar på, tyvärr. I den 77:e min punkterade BIF matchen då de fick in bollen efter en hörna, där vi inte fick bort bollen.

Hela laget gör trots förlusten en jättebra match, där vi visade att "stor plan och stora mål" inte är nåt hinder, och detta bådar gôtt inför fortsättningen. Vi gav aldrig upp och vi tycker nog att vi var värda en poäng, men... det gäller att göra mål och det gjorde vi inte idag men det kommer!! Stort plus för att vi kör på hela matchen och aldrig ger upp!